vrijdag 10 november 2017

Jeangu Macrooy

Persoonlijke nummers met een bijzonder stembereik

zaterdag 03 februari 2018

Clan Of Xymox

Vintage synths, galmende gitaren en donkere romantiek

zondag 19 november 2017

Guus Meeuwis & The Monkey Sandwich Band

Extra concert!

vrijdag 27 oktober 2017

Brainpower and Re:Freshed Orchestra

15 jaar Brainpower

woensdag 15 april 2015

Steun Ons

Doneren aan Bibelot betekent dat jij de popcultuur in de regio steunt!

Steun Ons

Doneren
Doneren aan Bibelot betekent dat jij de popcultuur in de regio steunt! En Bibelot haar bezoekers kan blijven inspireren met cultureel aanbod. Met jouw donatie draag je direct bij aan het muziekprogramma en het voortbestaan van Bibelot. 

ANBI
Poppodium Bibelot heeft de ANBI status. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Deze status maakt het voordeliger om een donatie aan Bibelot te doen. Een ANBI status geeft donateurs namelijk de mogelijkheid een financiële gift van de belasting af te trekken. Voor meer informatie kijk je op de website van de Belastingdienst. Ook onderaan deze pagina vind je extra informatie over het belastingvoordeel. 
Om aan de publicatieplicht te voldoen die volgt uit de ANBI-status, vind je hier nadere gegevens.

Wil je ons direct steunen met een donatie? Dat kan via de website www.geef.nl. Wanneer je op onderstaande link klikt, kom je direct in onze donatiemodule terecht. We zijn ontzettend blij met iedere donatie. 

https://www.geef.nl/donatiemodule/index.php?gd=7374

Belastingvoordeel
Donateurs van culturele ANBI’s hebben vanaf 2012 een extra belastingvoordeel, omdat voor hen een extra giftenaftrek geldt. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.

Hoe werkt het? 
Stel, je doneert €250,-. Dat vermenigvuldig je met de multiplier 1,25 (particulier). Je profiteert in dat geval van €312,50 belastingaftrek. Voor giften gelden een drempelbedrag en een maximum. Het drempelbedrag is 1% van uw drempelinkomen, met een minimum van €60,-. Wat u meer hebt betaald dan dit drempelbedrag, mag u aftrekken. 

Wij zijn je erg dankbaar voor je steun!