Agenda

maart
do
23/03
2017

Di-Rect

Nieuwe EP, nieuwe tour!

Uitverkocht
Genre: Pop
Locatie: Main Stage
Entree: € 21.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur

In het najaar van 2016 duikt DI-RECT de studio in voor een nieuw album! Onlangs releaste de band de single ' Fired Up' en op 16 september komt er een nieuwe EP uit. Het artwork hiervan is ontworpen door Spike himself. Op het nieuwe werk wordt DI-RECT bijgestaan door een blazerssectie die ook mee gaat op tour. Verwacht deze avond dus een band van negen personen! Uiteraard brengt de band niet alleen werk van het nieuwe album, maar ook oud repertoire dat opnieuw is uitgevonden. Drummer Jamie Westland: “De uitdaging is om het voor zowel onszelf als het publiek spannend te houden. Nieuwe tracks veranderen ook de kijk op je oude repertoire en zo blijft alles continu in beweging.”

+ support: Emil Landman
In negen weken de wereld rond om liedjes te schrijven, dat deed Emil Landman. Het resultaat is te vinden op zijn tweede album. Eerder wist de jonge singer-songwriter al een Edison Nominatie voor 'Beste Nieuwkomer 2015' in de wacht te slepen, werd hij 3FM Serious Talent en Radio 2 Talent.

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: