Agenda

april
vr
21/04
2017

Tribute2BobMarley by Rootsriders

40 jaar Exodus 2017 tour

 
Genre: Reggae
Locatie: Main Stage
Entree: € 17.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 21:00 uur

Europa’s beste Marley tribute band Rootsriders keert terug met een ode aan Exodus, misschien wel het belangrijkste én beste album uit de carrière van Bob Marley. In 2017 is dit album precies 40 jaar geleden uitgebracht. We hebben het hier niet over zomaar een Marley plaat: Exodus werd door Time Magazine uitgeroepen tot het beste album van de 20e eeuw. Bob Marley nam de plaat op in zelfgekozen ballingschap in Londen, nadat hij een moordaanslag op Jamaica ternauwernood had overleefd. 'Jamming', 'Waiting In Vain', 'Turn Your Lights Down Low', 'Three Little Birds', 'One Love' en natuurlijk 'Exodus' staan op dit tijdloze document inclusief nog een handvol minder bekende juweeltjes.

+ Afterparty: DJ Jessy en MC Angel Powah

In samenwerking met Reggae Central.

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: