Agenda

mei
vr
12/05
2017

A Night Out With A Singer-Songwriter

Met Anneke van Giersbergen, AAPNOOTMIES, Frank Rensen

 
Genre: Singer-songwriter
Locatie: Main Stage
Entree: € 14.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Bij A Night Out With A Singer-Songwriter draait het om een avond vol optimaal genieten van de liedjes. Door de bijzondere setting en het decor in de Main Stage sta je heel dichtbij de artiesten. Elke editie verwelkomen we songwriters die (bijna) iedereen kent, maar ook nieuw talent waar je wordt verrast. Met vanavond:

Anneke van Giersbergen
Anneke van Giersbergen is gezegend met een stem die alles kan: van heel klein en kwetsbaar tot groots en overrompelend. Ze werd bekend als zangeres van rockband The Gathering. Hierna werkte ze samen met legio artiesten in verschillende genres, maakte ze een kindervoorstelling, schreef ze muziek voor de Eftelingattractie Ravelijn, deed ze een theatertour met jaren 80' muziek en is ze een graag geziene gast in De Wereld Draait Door. Zoveel talent en diversiteit belooft veel! 

AAPNOOTMIES
Dinaira Scheffers heeft twee jaar lang verborgen gehouden dat ze met muziek bezig was. Daarna was daar plots AAPNOOTMIES, een band die nieuwsgierig maakt met een mix van kleine, bombastische kinderliedjes voor volwassenen die absoluut niet kinderachtig klinken. Verwacht invloeden van Sigur Ros, Bon Iver en Jonsi, maar dan met Nederlandse teksten waar je blij van wordt. 

Frank Rensen
Deze Rotterdamse singer-songwriter wordt geïnspireerd door artiesten als James Taylor
en Jim Croce. Zijn debuut-EP ‘Fragments’ kwam begin 2016 en bevatte muzikale bijdragen van Wouter Heeren en Guido Joseph van Chef’Special. Eerder speelde hij de single 'Little Suzy' op Radio 2 en bij De Wereld Draait Door.

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: