Agenda

maart
vr
17/03
2017

Shary-An

Ze scoorde meerdere hits met de volwaardige stem van een souldiva

 
Genre: Pop
Locatie: Power Stage
Entree: € 10.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Bij de naam Shary-An denk je misschien nog aan dat schattige, enthousiaste, kroesharige meisje inclusief grote bril en beugel uit de eerste editie van The Voice of Holland, maar niets is minder waar. De deelneemster is uitgegroeid tot een prachtige vrouw met de stem van een souldiva. Inmiddels heeft de 24-jarige Shary-An een album en EP op haar naam staan en scoorde ze hits met de singles 'Sixfeet Under', 'Mr. Know it All' en 'Read My Book'. De echte radio-doorbraak bereikte ze met het nummer 'Never Played The Bass'. Daar hoort natuurlijk een clubtour bij en een show in Bibelot!

+ support: Luna Mae
Deze zangeres is bekend als de backingvocalist van Waylon, Glennis Grace, Gerson Main, Typhoon, DeuXperience, Ronnie Flex & Jayh. Met haar brede podiumervaring treed ze deze avond zelf op de voorgrond!

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: