Agenda

maart
do
02/03
2017

Diggy Dex

Een vaste waarde binnen de Nederlandse hiphop

 
Genre: Pop
Locatie: Power Stage
Entree: € 14.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Achter het pseudoniem van rapper/producent/liedjesmaker Diggy Dex gaat Koen Jansen schuil, die al een jaar of tien een vaste waarde is binnen de Nederlandse hiphop. In de zomer van 2009 scoorde Diggy Dex in zowel Nederland en Belgie een Top 3 hit met 'Slaap Lekker (Fantastig Toch)'. Al snel volgden vijf studio albums, een platina status voor de singles 'Treur Niet' en 'Ik Huil Alleen Bij Jou' en optredens op bijna alle grote festivals in Nederland. Ook was Diggy Dex in november te zien in de serie 'Ali B Op Volle Toeren'. In de maand van dit optreden staat Diggy Dex als eerste rapper in Koninklijk Theater Carré. Niet te missen dus!

+ support: Terilekst
Deze bekende naam in de Nederlandse Hip-Hop scene produceerde voor o.a. Extince, Jiggy Djé, Childish Gambino en Kohfie Konnect, maakte de officiële remix voor Anouk's eerste nummer-1 hit 'Three Days In A Row' en bracht het album Spacekees & Terilekst uit met Spacekees. Dit jaar verscheen de plaat Turquoise die hij live 'maakt' door middel van zijn Hammondorgel en onder andere een loopstation. Verwacht ook gouden hits als ‘Blauw bloed’ en ‘Ik Wil Een Meisje’. Hiphop zoals het bedoel is!

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: