Agenda

april
za
01/04
2017

Moss

Nieuw album 'Strike' + support: Echosonic

 
Genre: Pop
Locatie: Power Stage
Entree: € 16.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Afgelopen maanden vierde het Hollandse Moss zijn 12,5 jarige jubileum al. Nu presenteert de band voor het eerst het vijfde album 'Strike'. De indieband onder leiding van zanger en songwriter Marien Dorleijn staat bekend om hun subtiele gitaarliedjes met eigenzinnige twists, die zichzelf per album blijft vernieuwen. Met deze plaat maakt Moss korte metten met zijn (muzikale) verleden, maar blijft de band ook tegelijkertijd ontegenzeggelijk zichzelf. Een combinatie van torenhoge ambitie en berusting, en dat hoor je. Op Strike word de ‘songcraft’ van de eerste twee albums gecombineerd met de experimenteerdrift van album drie en vier. Het resultaat is even tijdloos als modern. Oordeel zelf.

+ Support: ECHOSONIC. Deze band is het nieuwe kindje van vier jonge maar ervaren muzikanten. Deze heren stonden samen al op Concert At Sea, Racoon&Friends en in Paradiso. Met de vunzige blues, rock en hier en daar een hiphop beat laten ze je iets nieuws horen.

 

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: