Agenda

april
vr
14/04
2017

Indian Askin

Nupunk met een psychedelisch randje

 
Genre: Pop
Locatie: Power Stage
Entree: € 11.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

De naam Indian Askin zoemt al een tijdje rond in de Nederlandse muziekwereld. Die zoemende sound bestaat uit nupunk, rock, grunge, sixties invloeden met een psychedelisch randje. Inspiratie uit de jaren '60, '70 en '80 is duidelijk hoorbaar. Ze speelde in het voorprogramma van bands als De Staat en Go Back To The Zoo en maakte deel uit van de popronde. Na lang wachten bracht Indian Askin onlangs de singles 'Answer' en 'Really Wanna Tell You' uit. De verwachtingen voor het debuutalbum waren hoog en de band heeft ze zeker waar gemaakt. Beluister het zelf op 14 april.

+ Support: EUT
EUT maakt Postpop. Het knalt, is krachtig én catchy. Net een jaar oud en al veel shows achter de rug. De eerste single 'Dusty Old Me' is net een paar maanden uit en de EP komt er bijna aan. Verwacht dikke beats en mooie melodieën, catchy popsongs in een dwangbuis over jeugdigheid en volwassen worden. 

+ Gratis afterparty: Alternative Anthems

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: