Agenda

april
vr
07/04
2017

STAVAST

Nieuwe band van Marco Roelofs (Heideroosjes)

 
Genre: Pop
Locatie: Power Stage
Entree: € 10.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

“Ik was er klaar mee. Maar het was niet klaar met mij” zegt Marco Roelofs, de voormalige frontman van Heideroosjes. “Het borrelt weer. Of eigenlijk: het is nooit opgehouden”. Dus begon hij STAVAST, een Nederlandstalige rockband met een ruw randje. Want het engagement uit zijn punkrock verleden blijft. Toch gaat STAVAST dieper. Het is melodieuzer en meer gelaagd, zowel in muziek als in tekst. Het debuutalbum getiteld STAVAST verschijnt 10 maart 2017 bij V2 Records.

+ support: I Against I
Punktrio uit Dordrecht en omgeving dat dankzij een platencontract bij het Amerikaanse punklabel Epitaph ook internationaal de aandacht op zich wist te vestigen. 

Lees meer

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: