Agenda

april
za
29/04
2017

Wipneus & Pim - Jubileumtour

hét onovertroffen feest vol variatie!

 
Genre: Dansfeest
Locatie: Main Stage
Entree: € 12.50

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 22:00 uur
Deur dicht: 02:00 uur
Zaal sluit: 03:00 uur

Dj's Wipneus & Pim vieren hun 20-jarig jubileum in Bibelot! Waar anders dan in Dordrecht komt hét onovertroffen feest waarin jij de hoofdrol speelt het best tot zijn recht? De speciale jubileumshow 'We Love Classics' zit vol danswedstrijden, ouderwetse 'jongens-tegen-de-meisjes' competities, toffe give-aways, prijzen en een onophoudelijke stroom bekende hits. Er is variatie en snelheid, want de dj's gaan van The Black Eyed Peas naar Paul Elstak, dan door naar Guus Meeuwis en van Robin Thicke naar Queen. Eerder gaf het iconische duo al legendarische optredens op Parkpop (mét Ome Willem), Pinkpop, Lowlands, De Nijmeegse Vierdaagse, Concert at Sea (3x!), Dutch Valley en in de Ziggodome. Dat belooft een dik feest met het publiek als grote winnaar!

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: