Agenda

april
za
08/04
2017

Feuerengel (DE)

Indrukwekkende Rammstein-show vol special effects

 
Genre: Metal
Locatie: Main Stage
Entree: € 21.50

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Het Duitse FEUERENGEL blies Dordrecht eerder al eens omver met een indrukwekkende Rammstein performance. Hoog tijd voor een tweede ronde vol nieuwe special effects! Iedere Rammstein fan kent het unieke karakter van de band en Feuerengel weet dit naadloos over te brengen. Inclusief een indrukwekkend decor, kostuums, stunts en hééél veel vuur. We overdrijven niet, want een eigen reeks pyro’s zorgen voor de nodige accenten met vlammenwerpers, vuurbogen, raketten, kruisbogen en explosieven. Twee keer eerder trad FEUERENGEL op voor Rammstein zelf: ‘Op speciaal verzoek van de band’, aldus de manager. Bereid je voor om een avond zo diep mogelijk ondergedompeld te worden in de bizarre wereld van Rammstein!

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: