Agenda

maart
do
16/03
2017

Hierophant (IT)

Northcote showcase + Absolve + Rott 'n Damned

 
Genre: hardcore, hardcore punk, thrash metal
Locatie: Talent Stage
Entree: € 10.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

Northcote staat vooral bekend om het jaarlijkse festival. De organisatie presenteert sinds dit jaar ook losse concerten en showcases. Hier zie je de beste hardcore en punk bands van dit moment! Zo vind je in Bibelot het hele jaar door losse shows én een van de grootste hardcore/punk events van Nederland. Support your scene! 

Tijdens deze eerste editie een stevige en diverse line-up:
HIEROPHANT (IT) vertegenwoordigt sinds 2010 Italië in de scene. Na de release van het eerste album 'S/T' tourt de band non-stop door Europa. Vervolgens tekent Hierophant bij Bridge Nine Records en kwamen de platen 'Great Mother: Holy Monster' en 'Peste' uit. Voor de liefhebbers van deathpunk en het hardere hardcore werk.

ABSOLVE brengt een harde mix van hardcore gevoed door persoonlijke conflicten. De vijfkoppige formatie bracht onlangs zijn eerste EP uit via Kick Out The Jams. Voor fans van Death Threat en No Innocent Victim.

ROTT 'N DAMNED klinkt pissed as hell. Deze band heeft de geschiedenislessen ten harte genomen en dat hoor je. Met stevige invloeden van moderne metalcore en first wave bands als Black Flag en DRI.

Let op: dit concert vindt plaats in de Popcentrale/Talent Stage

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: