Agenda

maart
za
25/03
2017

Superstijl

Golden ticket edition | Jij bepaalt wat de dj draait

 
Genre: Dansfeest
Locatie: Main Stage
Entree: € 10.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Aanvang: 22:00 uur
Zaal sluit: 03:30 uur

De eerste Superstijl editie van 2017 wordt een knaller! Superstijl presents: the golden ticket. Bij binnenkomst ontvangt iedereen een stemkaart, maar wie krijgt de gouden stemkaart? Dat is de grote vraag! Met deze speciale stemkaart zijn grote prijzen te winnen. Deze Superstijl mag je dus niet missen! Natuurlijk draait het bij Superstijl vooral om ALLE soorten muziek. Je leest het goed, ALLE genres! Jij bepaalt ieder kwartier wat er gedraaid wordt. Stemmen kan makkelijk met je smartphone of bij de stemkasten in de zaal. Het genre dat de meeste stemmen krijgt, wordt direct gedraaid. Nieuwe ronde, nieuw feestje, nieuwe vrienden!

Let op: de minimum leeftijd is 16 jaar.

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: