Agenda

mei
wo
03/05
2017

Andy Frasco (US)

PARTYBLUES MET EEN VLEUGJE BAREFOOT BOOGIE

 
Genre: Pop
Locatie: Power Stage
Entree: € 10.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

De 24-jarige party blues muzikant Andy Frasco uit Los Angeles heeft een dijk van een stem (en dan overdrijven we niet). Geef de man een piano, een knallende backingband plus een podium en het feest is compleet! Met zo’n 250 shows per jaar, waaronder Hatch Fest, European Independent Film Festival, Orion Music Festival, Paaspop, Zwarte Cross en het Sundance Film Festival, kun je er vanuit gaan dat Andy weet hoe je een feestje moet bouwen. En dat doet hij als geen ander! Binnen een minuut staat het publiek op z’n kop. Al stuiterend over het podium brengt hij eigen werk en bewerkte covers vol overgave. Zijn band bestaat uit louter uitstekende muzikanten. Verwacht dus vette solo battles, sexy saxofoonlicks en strakke dansbare beats!

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: