Agenda

mei
za
20/05
2017

Finale Band Boost

DÉ TALENTENJACHT VOOR BANDS UIT DE REGIO DORDRECHT

 
Genre: Overig
Locatie: Power Stage
Entree: € 4.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

De ontknoping van dé talentenjacht voor bands uit de regio Dordrecht! Vijf regionale bands stappen op het podium om te strijden voor de felbegeerde eerste plaats en het bijbehorende prijzenpakket. De winnaar van Band Boost 2017 speelt onder andere op Wantijpop en wint twee dagen studiotijd.

De finalisten zijn:
MacSwordfish – (Winnaar voorronde 1: LOUD)
The Artificial – (Winnaar voorronde 2: POP/ROCK)
Luke & The Lovers – (Winnaar voorronde 3: POP)
- Here Today (Winnaar voorronde 4: ROCK)
- Windup Space (Winnaar halve finale)

Band Boost 2017 is een productie van de Popcentrale en wordt mede mogelijk gemaakt door Popunie Music Support - Wantijpop - Big Rivers Festival Dordrecht - Merz Dordrecht - Bibelot Poppodium - Steftiaan Video Producties - DW Images - Keymusic Nederland - the House of Music – Rotterdam Drum Department - ProSound Media - NoordparkFestival Zwijndrecht. Kijk hier voor meer informatie.

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: