Agenda

maart
vr
24/03
2017

Bertus Borgers and The Young Retro's

Samensmelting van oud werk en een nieuw repertoire

 
Genre: Rock
Locatie: Power Stage
Entree: € 12.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Muzikant Bertus Borgers (1947) komt eind jaren zestig als saxofonist, zanger en songwriter op uit de Eindhovense undergroundscene. Hij kreeg bekendheid als bandleider van Mr Albert Show, Sweet d’Buster en Groove Express en was gastsolist bij onder andere Herman Brood, Golden Earring en Raymond van het Groenewoud. In de loop der jaren bracht hij met zijn bands maar liefst 16 albums met eigen muziek uit! Bertus Borgers is medeoprichter van de Rockacademie in Tilburg en auteur van de boeken ‘Weg Van Hier’, ‘Ik Hou Van Herman’ en ‘Onder Onze Voeten Kruipt De Blues’. Onlangs bracht hij onder de naam Bertus Borgers & The Young Retro’s twee Engelstalige albums uit met jonge muzikanten.'LEGACY' in 2015 en 'EINDHOVEN' in 2016. Op deze albums brengt hij oud werk en nieuw repertoire samen. 

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: