Agenda

april
vr
28/04
2017

A Tribute to Prince: Sometimes it snows in April

WAARDIG EERBETOON AAN ECHTE POPLEGENDE

 
Genre: Pop
Locatie: Main Stage
Entree: € 15.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Prince overleed donderdag 21 april op 57-jarige leeftijd, dat is inmiddels al weer een jaar geleden. Bibelot presenteert daarom een speciaal eerbetoon aan de poplegende. Deze avond nodigen we liefhebbers, muzikanten en dj's uit om hun liefde voor Prince en zijn muziek te delen.

Gelegenheidsformatie Boys & Girls brengt speciaal voor vanavond een divers repertoire dat zich niet beperkt tot één periode uit het leven van Prince. De vocalisten zijn Monique van de Ster, Randy Derkhof, Eline Mann, Maarten Teekens en Jared Grant (bekend van de Voice of Holland). Verder werken mee: Maurits de Vries op de drums, Harry Mirck op de bas, Edwin in ‘t Veld op de gitaar, Willem ‘t Hart op de keyboard en Timothy van der Holst op de percussie. Verwacht originele uitvoeringen, maar ook nummers met een eigen wending!

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: