Agenda

oktober
vr
13

Forever Amy (UK) - (Featuring Amy's original band)

Originele bandleden, originele hits

Tickets
Genre: Pop
Locatie: Main Stage
Entree: € 25.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot, de centrale balie van het Energiehuis en bij Intree Dordrecht (VVV) en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

De 'queen of soul' Amy Winehouse is de eerste Britse zangeres die vijf Grammy Awards won. De briljante zangeres en songwriter bracht hit na hit uit, denk aan 'Back To Black', 'Valerie', 'Rehab' en 'You Know I'm No Good'. Op 23 juli 2011 overlijdt Amy en voegt ze zich helaas bij de Forever-27 club. Haar bandleden gaan echter door en daarom presenteert Bibelot op 13 oktober Forever Amy: een overweldigende reis door de muziek van Amy Winehouse!

Een memorabele show, die de extravagante artieste zo natuurgetrouw vertolkt dat je gelooft dat Amy zelf op het podium staat als stralend middelpunt van haar band. Dat is de verdienste van het Siciliaanse jazz- en soulwonder Alba Plano. Ze evenaart zowel de buitengewone vocale kwaliteiten als de stijl en presentatie op het podium die La Winehouse haar bij haar fans zo geliefd maakten, wonderbaarlijk goed. Begeleiding wordt verzorgd door Amy’s oorspronkelijke bandleden. De show ‘Forever Amy’ doet recht aan de grote invloed die Amy Winehouse op de muziekwereld heeft gehad. Een ontroerend eerbetoon aan een geweldige vrouw, die haar ziel verkocht aan de muziek.

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: