Agenda

oktober
vr
20/10
2017

The Doors In Concert

AUTHENTIEKE ODE AAN THE DOORS

 
Genre: Rock
Locatie: Main Stage
Entree: € 15.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 21:00 uur

The Doors In Concert brengt een geweldige tribute aan de legendarische The Doors. De band neemt je mee naar de hoogtijdagen eind jaren '60. De zanger van The Doors in Concert heeft de looks en de stem van Jim Morrison en de toetsenist vertoont verbluffende gelijkenis met Ray Manzarek. Met een gitarist die speelt en klinkt als Robby Krieger en een drummer die John Densmore tot in de finesses kan benaderen, is authenticiteit duidelijk het handelsmerk van deze muzikanten. Er worden uitsluitend originele instrumenten gebruikt om de sound van de live-concerten van The Doors te evenaren. Verwacht nummers als: 'Light My Fire', 'Love her Madly', 'L.A. Woman' en 'Riders on the Storm'. Geniet vanavond van The Doors zoals het hoort!

In Brandstof:
Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 00.00 - 01.00 kun je op vrijdag en zaterdag in café Brandstof terecht voor een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €2,50! Met een gevulde maag de nacht in, of op huis aan na een concert of clubavond. Wat wil je nog meer?

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: