Agenda

oktober
vr
27/10
2017

Brainpower and Re:Freshed Orchestra

15 jaar Brainpower

 
Genre: Hiphop
Locatie: Main Stage
Entree: € 18.50

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 21:00 uur

De reputatie van de tweetalige pionier Brainpower spreekt voor zich: met 10 top-100
albums, meer dan 20 gouden & platina platen, ruim 3000 live-shows (Met o.a. 6 x
Lowlands, 5 x Noorderslag, en 2 x Pinkpop), meer dan 1 miljoen verkochte platen als
artiest / songwriter / muzikant is Brainpower één van de meest succesvolle
Nederlandse rappers aller tijden. Vijftien jaar geleden brak Brainpower door met het album 'Verschil Moet Er Zijn'. Dat viert hij op een unieke manier met het Re:Freshed Orchestra! Samen brengen ze monsterhits als 'Dansplaat' en de hoogtepunten van meer dan twintig gouden en platina platen. Natuurlijk speelt Brainpower ook nieuw materiaal. De MC laat zijn veelzijdigheid horen met Nederlands meest funky orkest. 

Het Re:Freshed Orchestra is een 16-koppig Rotterdams funk-, soul- & hiphopcollectief van jonge muzikanten. Het begon ooit als tribute-orkest voor helden als Quincy Jones en Fela Kuti. Ook was het collectief afgelopen jaren te bewonderen op festivals als Uitmarkt en North Sea Jazz, en als huisband in de Late Night Show ‘Dino’ op RTL5. Inmiddels is er in 2016 een debuutalbum verschenen via Top Notch.

In Brandstof:
Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 00.00 - 01.00 kun je op vrijdag en zaterdag in café Brandstof terecht voor een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €2,50! Met een gevulde maag de nacht in, of op huis aan na een concert of clubavond. Wat wil je nog meer?

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: