Agenda

juni
zo
11/06
2017

Epica

Exclusieve zomershow!

Uitverkocht
Genre: Metal
Locatie: Main Stage
Entree: € 31.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 19:00 uur
Aanvang: 19:20 uur

Epica maakt al jaren furore in zowel binnen- als buitenland. De muziek wordt gekenmerkt door een mix van gothic en symphonische metal en is mede beïnvloed door film- en musicalmuziek. Flink bombastisch dus. Sinds het debuut in 2004 maakt ieder album indruk. Het in september 2016 verschenen zevende album ‘The Holographic Principle’ is geen uitzondering! Epica kiest er bewust voor om in het drukke festivalseizoen - o.a. Greenfield Festival (CH), Download Festival (FR), Graspop (BE) en Novarock (AU)- niet alleen grote festivalshows te doen, maar juist terug naar de basis te gaan. Daarom verwelkomen we Simone Simons en haar bandleden maar al te graag voor een exclusieve zomershow in Bibelot.

Epica-gitarist Mark Jansen: “Epica is eigenlijk een permanente rit in een rollercoaster. Nadat we ons nieuwe album vorig jaar hadden uitgebracht, stapten we in het vliegtuig en gingen we weer op weg naar onze trouwe fans in alle windstreken. Ook voor 2017 staat onze agenda weer ramvol met shows in onder meer Rusland, Azië en opnieuw naar Midden- en Zuid-Amerika. We gaan veel festivalshows doen, dus wilden we heel graag een relatief intieme clubshow in Nederland doen, zodat we onze fans als het ware weer kunnen zien, horen en ruiken.”

+ Support: Evil Invaders (BE)
In amper een paar jaar tijd is het Belgische Evil Invaders erin geslaagd door te stoten tot de Europese top van de speed en thrash metal. De band tekende bij Napalm Records en bracht in  2015 het eerste full length album ‘Pulses Of Pleasure’ uit.

+ Support: 3rd Machine
Moderne groove metal formatie met dynamische melodieën. Deze Nederlandse band smelt diverse metal stijlen samen tot een geheel.

TIMETABLE:
19:00 doors open
19:20-19:50: 3rd Machine
20:00-20:30: Evil Invaders
21:00-einde: EPICA

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: