Agenda

oktober
vr
27/10
2017

Keep It Cash (UK)

'the voice of Johnny Cash' volgens Sony, BBC en 20th Century Fox

 
Genre: Pop
Locatie: Power Stage
Entree: € 16.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Keep It Cash (UK) houdt al ruim 15 jaar met succes de muziek van country-grootheid Johnny Cash in leven. Frontman Dave Burnham wordt door onder andere Sony, BBC en 20th Century Fox bestempeld als 'the voice of Johnny Cash'. Met zijn diepe, baritone stem weet hij het ouvre van Cash moeiteloos over te brengen. Net als de rest van de band is Dave vooral een groot liefhebber van Johnny Cash. Verwacht een concert vol passie van een band die wereldwijd al honderden shows heeft uitverkocht.

In Brandstof:
Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 00.00 - 01.00 kun je op vrijdag en zaterdag in café Brandstof terecht voor een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €2,50! Met een gevulde maag de nacht in, of op huis aan na een concert of clubavond. Wat wil je nog meer?

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: