Agenda

november
do
02/11
2017

King King (UK)

AANSTEKELIJKE SOUND en briljante live show

 
Genre: blues, bluesrock
Locatie: Power Stage
Entree: € 17.50

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

King King (UK) is een van de meest gevraagde bluesbands uit het Britse bluesfestivalcircuit. De aanstekelijke sound van de band, de schitterende uitvoeringen van bekende covers, de briljante live shows en een bijzonder explosief debuut tijdens het Monaghan Blues Festival zijn daar ongetwijfeld de oorzaken van. Frontman Alan Nimmo is gezegend met een enorme dosischarisma. Hij is in Europa bekend van de Nimmo Brothers. Zijn stijl, technische vaardigheid en passionele vocals zijn opvallend. Met King King omringt hij zich bovendien met sterke bluestalenten, wat resulteert in krachtige en onweerstaanbaar funky sound. King King won in 2012 onder meer twee British Blues Awards (beste band en beste album) en twee Blues Matters Awards. Ze waren eerder te zien op het Great British Rhythm and Blues Festival, Edinburgh Jazz and Blues Festival, Abertillery Festival, Glastonbury en Blues Peer.

“Hij of zij die wegdweept op de soulvolle rockklanken van bands als Free en Bad Company zit gebeiteld met dit rondom de getalenteerde zanger/gitarist Alan Nimmo geformeerde viertal. Passie en vakmanschap gegarandeerd!” - Aardschok

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: