Agenda

april
vr
28/04
2017

Yung Internet

Dixiland Tour

 
Genre: Hiphop
Locatie: Power Stage
Entree: € 10.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Ze zijn jong, grappig, bijdehand en absoluut een internetsensatie: Yung Internet. Deze Amsterdamse designer hip-hop formatie presenteert de Dixiland Tour: 9 venues, 6 donnies, 5 tapes, 3 dudes en 1 Dixi. Het mag dan misschien lijken op drie jongens die lol hebben, grappen met 'Yung' hiphopnamen en vooral zingen over drugs, seks en afterparty's. Maar deze tour is helemaal raak en anders dan ooit. Waarom? Misschien is ’t het verhaal dat ze gaan vertellen? Of komt het dan toch door die gekke WC-dame inclusief Dixi on stage? Misschien is het de aanwezigheid van een bepaalde prins uit noord? Of is het de aanwezigheid van Victoire en Festus a.k.a. de Sexbeesten uit Nijmegen, inclusief hun nieuwe dansmoves? Hoe dan ook; dit is de éérste Yung Internet tour ooit en dat wordt genieten. Dus begin te swipen en schaf alvast een ticket aan.

'Dit gaat er eentje worden. We promise.' -Yng_intrnt-

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: