Agenda

juni
wo
28/06
2017

Terror (US)

NC Showcase | Wisdom In Chains (US) + Deathtrap

 
Genre: hardcore, hardcore punk
Locatie: Power Stage
Entree: € 16.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 19:00 uur
Aanvang: 19:30 uur

Northcote staat vooral bekend om het jaarlijkse festival. De organisatie presenteert sinds dit jaar ook losse concerten en showcases. Hier zie je de beste hardcore en punk bands van dit moment! Zo vind je in Bibelot het hele jaar door losse shows én een van de grootste hardcore/punk events van Nederland. Support your scene! De line-up van deze vijfde editie:

TERROR (US)
Denk je aan hardcore, denk je aan Terror. In de hardcore scene is Terror bijna onmisbaar. De Californische band onder leiding van frontman Scott Vogel heeft sinds zijn start in 2002 al zes albums uitgegebracht, waarvan de meest bekende ‘One With The Underdogs’ meer dan 40.000 keer wereldwijd over de toonbank ging. De platen ‘Always The Hard Way’ en 'Live By The Code' bereikten zelfs de Billboard charts. Vorig jaar nog op Groezrock, nu in Bibelot met de enige (!) Nederlandse show van de 'Summer Assault 2017' tour.

WISDOM IN CHAINS (US)
Deze hardcoreformatie bestaat uit leden van de bands Mushmouth, het Nederlandse Daredevil, Krutch, The Ninth Plague en Boxcutter. Hierdoor heeft Wisdom In Chains het perfecte oldschool heavy hardcore geluid waar ook oi! en punk invloeden niet geschuwd worden.

DEATHTRAP
Het uit Zuid-Holland afkomstige Deathtrap werd onlangs toegevoegd aan het Loud Noise roster. De band brengt een unieke mix van groovy hardcore die je doet denken aan Boston hardcore met groove metal invloeden.  

Wasted Brains
Deze jonge trash/hardcore/punk formatie uit Hengelo weet de agressie en enthousiasme van zijn muziek goed over te brengen. 

Voorverkoop: €16,00
Deurverkoop: €18,00

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: