Agenda

juni
vr
23/06
2017

This is Jackson

Michael Jackson liveshow met band!

 
Genre: Pop
Locatie: Main Stage
Entree: € 18.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Live. Groots. Visueel. De Jackson moves. De muziek. Hoe anders breng je een hommage aan The King Of Pop? This Is Jackson neemt je mee langs de grootste hits van Michael Jackson. De energieke groep dansers en muzikanten treden in de verlichte voetstappen van 'Billie Jean', staan face to face tijdens 'Beat It', moonwalken als zombies uit het graf tijdens 'Thriller' en hopelijk krijgen we eindelijk te horen of Annie okay is. 

This is Jackson is ontstaan in 2016 en speelde op diverse poppodia en festivals in Nederland en België. “Het komt niet vaak voor dat je meteen een beeld hebt hoe het moet worden en toch flitst meteen de hele show door je hoofd. Een dikke show, Jackson-style!” 

+ Inclusief GRATIS afterparty met de beste Michael Jackson, Jackson Five en Motown songs.

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: