Agenda

mei
vr
19/05
2017

The Stand up Club

VAN DE MAKERS VAN THE COMEDY FACTORY

 
Genre: Show / Entertainment
Locatie: Main Stage
Entree: € 10.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

Gewapend met enkel een microfoon, een paar sterke one-liners of goed uitgewerkte grappen zorgen de beste comedians voor een avond vol humor! Al vele jaren trekken de shows van The Stand-Up Club volle zalen. Minimaal drie verschillende comedians garanderen een "all you can laugh" concept en trakteren je op teasers van hun eigen avondvullende programma's, op hun laatste try-outs of gewoon de allerbeste comedy set. Host van deze avond is de altijd scherpe Rotterdammer Tim Hartog. Hij staat bekend als de beste comedy host van Rotterdam, Tasty Comedy headliner en binnenkort ook van tv. The Stand Up Club is van de makers van International Comedy Festival Rotterdam, The Comedy Factory en meer. Hier ontdek je de nieuwste talenten en de beste comedians!

Line-up
Onno Lolkema
Bugra Gedik - winnaar Amsterdam Studenten Festival
Talent - to be announced
René van Meurs - Toomler
Mc Tim Hartog
Dj Justin Klein

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: