Agenda

juni
vr
09/06
2017

A Tribute to The Dire Straits: BOOM, Like That!

Authentieke Dire Straits ervaring

 
Genre: Rock
Locatie: Main Stage
Entree: € 15.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Liefhebbers van Dire Straits en Mark Knopfler kunnen bij deze tributeband hun hartje ophalen. Verwacht 'Sultans of Swing; , 'Brothers in Arms', “Telegraph Road', 'Money for Nothing' tijdens deze twee en een half uur durende show. BOOM, Like That! neemt je mee van het prille begin van Dire Straits tot aan de meer recentere hits van Mark Knopfler. De Britse rockband Dire Straits (1977-1995) kenmerkte zich door het onmiskenbare karakteristieke gitaarspel en ‘vertellende’ stem van Mark Knopfler. De acht topmuzikanten van BOOM, Like That! brengen de authentieke Dire Straits ervaring terug naar het podium. Compleet met alle details, authentieke instrumenten, geluidseffecten, saxofoon en percussie!

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: