Agenda

juni
do
22/06
2017

Jan Akkerman '70' & Friends

Speciale jubileum tour met Benjamin Herman, Bert Heerink, Ruben Hoeke & Laurie Akkerman

 
Genre: Rock
Locatie: Power Stage
Entree: € 21.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Het staat buiten kijf dat Jan Akkerman nog altijd bij de beste gitaristen van de wereld hoort. Blues, rock of klassiek, hij tovert het allemaal moeiteloos uit de snaren. Op 24 december passeerde hij de zeven kruisjes, maar nog altijd doet hij niets liever dan voor een publiek staan en zijn muziek laten horen. Ter gelegenheid van zijn 70-ste verjaardag brengt het gitaaricoon samen met een aantal vrienden (en dochter!) zijn jubileumtour naar Bibelot! Verwacht nummers uit Akkerman's hele muzikale loopbaan: van Brainbox en Focus tot de North Sea Jazz Legendary Concerts. Aangevuld met nieuw werk.

Met speciale gasten:
Benjamin Herman (saxofoon, New Cool Collective),  Ruben Hoeke (gitarist),  Bert Heerink (zanger, Vandenberg) én Laurie Akkerman (zangeres).

“Ik mag dan 70 worden, ik kijk nog altijd vooruit in mijn leven. Een carrière interesseert me niet. Ik leef in het nu, dat is het belangrijkste. Het verleden koester ik, maar ik kijk uit naar de toekomst.” - Jan Akkerman

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: