Agenda

april
zo
23/04
2017

H2O (US)

NC Showcase | + The Real Danger + Ashes (BE) + Rites

 
Genre: hardcore, hardcore punk
Locatie: Power Stage
Entree: € 12.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 18:30 uur
Aanvang: 19:00 uur

Northcote staat vooral bekend om het jaarlijkse festival. De organisatie presenteert sinds dit jaar ook losse concerten en showcases. Hier zie je de beste hardcore en punk bands van dit moment! Zo vind je in Bibelot het hele jaar door losse shows én een van de grootste hardcore/punk events van Nederland. Support your scene! De line-up van deze tweede editie:

H2O (US)
H-2-O GO! De heren van de New Yorkse hardcorepunk formatie H2O vonden een optreden op Groezrock niet genoeg. Daarom presenteren we deze exclusieve clubshow in Nederland! Met platen als 'H2O', 'Nothing To Prove' en 'Thicker Than Water' laat de band horen het na 15 jaar nog niet verleerd te zijn.

The Real Danger
Rotterdamse punkrock band met invloeden van Descendents, Face To Face, Bouncing Souls en Sub Society. De band probeert één ding te bereiken: punkrock liedjes spelen met catchy hoeken, veel melodie, urgentie en echtheid.

ASHES (BE)
De Belgen van Ashes touren non-stop. De release van 7" 'No Compromise' bracht de band naar Zuid Afrika. Verwacht energieke riffs, harde drums, smooth basslines en een eerlijke, agressieve zang. Hardcore music made for the kids, by the kids.

RITES
Deze vijfkoppige formatie brengt high energy hardcore songs met een punkrock-twist. Na twee EP's en talloze optredens in binnen- en buitenland werkte de band dit jaar aan een nieuwe plaat. Invloeden:  Strike Anywhere, Bane, Cruel Hand, Paint It Black, The Distillers, Cro-Mags and Dag Nasty.

Voorverkoop: €12,00
Deurverkoop: €15,00

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: