Agenda

december
vr
22

New Cool Collective

Pionier in de jazz industrie

Tickets
Genre: Pop
Locatie: Power Stage
Entree: € 17.50

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

New Cool Collective is al jaren een pionier in de jazz industrie. De band tourde over heel de wereld en kan festivals als Sziget, Fuiji Rock en Roskilde van zijn lijstje strepen. Het recente wapenfeit 'The Things You Love' (2016) kwam tot stand in samenwerking met Matt Bianco. Na de succesvolle plaat 'Electric Monkey Sessions' (2014) is het wederom tijd voor een 'eigen' project. Daarom presenteert New Cool Collective zijn nieuwste album in Bibelot. Trek je dans schoenen aan, gooi de heupjes los en dance the night away!

In Brandstof:
Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 00.00 - 01.00 kun je op vrijdag en zaterdag in café Brandstof terecht voor een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €2,50! Met een gevulde maag de nacht in, of op huis aan na een concert of clubavond. Wat wil je nog meer?

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: