Agenda

september
do
21/09
2017

De Dijk

STOMENDE ROCK- & SOULMACHINE

 
Genre: Pop
Locatie: Main Stage
Entree: € 29.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 21:00 uur

De Dijk is weer terug! Huisband? Welnee. De Dijk houdt gewoon van touren en wij houden van De Dijk. De band behoeft eigenlijk geen introductie. Vanaf de start in de jaren '80 is de muziekstijl ontwikkeld van nederpop tot stomende rock en soul machine. Met maarliefst 14 songs in de Radio 2 Top 2000 dit jaar heeft De Dijk zich bewezen als hitmachine. Het laatste wapenfeit 'Allemansplein' werd door critici lovend uitgeroepen tot de meest energieke plaat van De Dijk sinds tijden. Bewijs dat de band nog altijd garant staat voor een feestelijke avond!

In Brandstof (gratis toegankelijk)
Aansluitend op het concert van De Dijk staat het Dordtse B&B DJ Collectief in Brandstof. Met een grote voorkeur voor vinyl, draait B&B een combinatie van ’60-’70 soulclassics, hete funk, vintage disco, easy jazz, deephouse, lounge en worldbeats.

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: