Agenda

juni
za
10/06
2017

Superstijl

Super Sunny Edition | Jij bepaalt wat de dj draait

 
Genre: Dansfeest
Locatie: Main Stage
Entree: € 10.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Aanvang: 22:00 uur
Deur dicht: 02:00 uur
Zaal sluit: 02:45 uur

De eerste Superstijl editie van 2017 was een knaller en dat gaan we deze keer dik over doen. Superstijl presents Super Sunny Edition! De Main Stage verandert in Sunny Beach inclusief strandwacht, zwembad, palmbomen en een echte cocktailbar. Ook op dit zomerse strand bepaal jij met het unieke stemsysteem wat de dj draait. Bij binnenkomst ontvang je een persoonlijke stemkaart. Hiermee kan je ieder kwartier kiezen voor jouw favoriete genre. Van discobol tot botsautotunes, van Yo! MTV raps tot hipster deephouse, Van Lowlands greatest tot Pinkpop hottest, van Airguitar tot witte billen reggae en meer. Zonnebril op en gaan!

Let op: de minimum leeftijd is 16 jaar.

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: