Agenda

oktober
za
21/10
2017

Reggae Central: Culture ft Kenyatta Hill

Rootsreggae formatie met de zoon van Joseph Hill

 
Genre: Reggae
Locatie: Main Stage
Entree: € 19.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Rootsreggaeband Culture staat vooral bekend om het album en de gelijknamige wereldhit 'Two Sevens Clash'. De militante houding en teksten van de band zorgde in Jamaica voor ophef, maar bracht ook sympathie vanuit punkkringen. Het vocale trio met Joseph Hill als charismatisch middelpunt, is altijd een gezelschap dat vele gezichten aanspreekt. De band bracht een hele rits memorabele albums, tot aan 'World Peace' in 2003. Joseph Hill wil niet dat Culture een reggaeband wordt die oude hitjes speelt en blijft nieuwe muziek opnemen. Na zijn overlijden in 2006 nam zijn zoon Kenyatta Hill de rol van leadzanger over.

In Brandstof:
Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 00.00 - 01.00 kun je op vrijdag en zaterdag in café Brandstof terecht voor een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €2,50! Met een gevulde maag de nacht in, of op huis aan na een concert of clubavond. Wat wil je nog meer?

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: