Agenda

oktober
vr
06/10
2017

Jonna Fraser

Jonathan Tour - hit na hit met live-band

 
Genre: Hiphop
Locatie: Power Stage
Entree: € 15.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

Jonna Fraser is Jonathan. Met EP's Alle Tijd (2015), Goed Teken (2016) en Blessed (2016) heeft Jonna Fraser een glorievolle route uitgestippeld die nu is beland bij het verschijnen van zijn eerste echte album: Jonathan. Jonna Fraser ken je natuurlijk van de hits 'Ik Kom Bij Je', 'Do Or Die' en 'Ik Kan Je Niet Laten tot Famous'. Dit concert is uniek, want speciaal voor de Jonathan Tour reist hij door het land met een live-band.  

+ Support Youngbaekansie
Kortgeleden bracht de Nederlandse rapper zijn EP 'Vibes' uit. Op de tape staan samenwerkingen met o.a. Idaly, JosylvioSevn Alias en natuurlijk Jonna Fraser.

Dit concert is toegankelijk voor alle leeftijden.

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: