Agenda

september
za
23/09
2017

Rats On Rafts + De Kift

Zaanse punk versus Rotterdamse post-punk

 
Genre: Festival
Locatie: Power Stage
Entree: € 14.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur
Zaanse punk versus Rotterdamse post-punk, ouwe rotten versus jonge honden of gewoon de ‘the best act I’ve ever seen at a festival’ zoals Franz Ferdinand’s Paul Thompson Pitchfork tipte. De Rats bewerken nummers van De Kift en andersom. Het botst, schuurt en staat soms lijnrecht tegenover elkaar om dan weer eensgezind samen te komen in stampende ritmes en raggende gitaren. Of zijn het blazers? Rats en Kift zijn samen één bal energie die het ene moment over je heen rolt om dan weer een totaal onverwachte kant op te stuiteren. Het gezamenlijke optreden bewees al een groot succes te zijn op festivals als Helemaal Melkweg en Where The Wild Things Are. Nu in Bibelot!
 
De Kift heeft zijn wortels in punk en fanfare en ontwikkelde een sterke hang naar literatuur en theater. Ze vierden hun 25-jarig bestaan in 2013 en brachten in 2014 het tiende studioalbum Bidonville uit dat volgens OOR ‘sterker dan ooit’ was.

Rats on Raftsmeest urgente Rotterdamse band van nu’ volgens 3voor12. Organisch, rauw en recht voor z’n raap. De band werd in 2008 opgericht en was in 2012 3FM Serious Talent. Na hun eerste plaat 'The Moon Is Big' brachten ze in oktober 2015 het tweede album 'Tape Hiss' uit.

In Brandstof:
Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 00.00 - 01.00 kun je op vrijdag en zaterdag in café Brandstof terecht voor een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €2,50! Met een gevulde maag de nacht in, of op huis aan na een concert of clubavond. Wat wil je nog meer?

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: