Agenda

augustus
za
19/08
2017

Dany Lademacher's Wild Romance

Broodwaardige rock 'n roll machine

 
Genre: Rock
Locatie: Power Stage
Entree: € 16.50

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

De naam Wild Romance doet de harten van vele muziekliefhebbers nog steeds sneller kloppen. Herman Brood en Dany Lademacher zijn legendarische iconen. Met grote hits als 'Saturday Night' en 'Never Be Clever' veroverden zij de wereld. 'Saturday Night’ bereikte zelfs  ‘the national USA Break Out’ Hitparade in alle 50 staten. Een absolute live-sensatie met een record aan optredens. Na het overlijden van Herman Brood blijft Wild Romance een geoliede en meer dan Broodwaardige rock 'n roll machine. Lademacher brengt alle grote hits van Herman Brood. Ook worden er nummers van het nieuwe album 'Out Of Heaven' gespeeld. Wild Romance leeft!

In Brandstof
Vanaf 20.00 uur warmt singer-songwriter Pete het publiek op in Brandstof. Ontmoet je vrienden daar voor een tosti en een biertje voorafgaand aan het concert! Gratis entree.

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: