Agenda

november
vr
03/11
2017

Martijn Fischer zingt hits van Hazes

De ervaren zanger en acteur brengt het Hazes repertoire als geen ander

Uitverkocht
Genre: Nederpop
Locatie: Main Stage
Entree: € 17.50

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

Martijn Fischer is regelmatig te zien op televisie, toneel en het witte doek. Zo speelde hij in 'Baantjer', 'Afblijven!', 'Gooische Vrouwen', 'VRijland' en de serie 'Bagels & Bubbels'. Het Hazes avontuur begon voor Fischer in 2012, toen hij succesvol de rol van André Hazes vertolkte in de Joop van de Ende musical 'Hij Gelooft In Mij'. De musical was ruim twee jaar te zien in het Amsterdamse De La Mar Theater en bracht hem de John Kraaijkamp Musical Award voor 'beste mannelijke hoofdrol'. Hazes bleef dichtbij en daarom stapt Martijn Fischer opnieuw in zijn leven in de film 'Bloed, Zweet en Tranen' die dit jaar te zien is in bioscopen in België en Nederland. Dat hij Hazes als geen ander kan vertolken bewees hij ook in de Ziggo Dome tijdens de uitverkocte 'Holland Zingt Hazes' concerten. Echte Hazes fans mogen dit unieke optreden in Dordrecht zeker niet missen!

+ support: Laura
Wat hebben Giel Beelen, Dotan en Jake Reese met elkaar gemeen? Binnen luttele seconden vielen zij voor de charmes van deze flamboyante singer-songwriter.

In Brandstof:
Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 00.00 - 01.00 kun je op vrijdag en zaterdag in café Brandstof terecht voor een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €2,50! Met een gevulde maag de nacht in, of op huis aan na een concert of clubavond. Wat wil je nog meer?

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: