Agenda

november
do
09/11
2017

Popa Chubby (US)

Imposant bluesrock icoon

 
Genre: Rock
Locatie: Main Stage
Entree: € 19.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 21:00 uur

Bibelot presenteert bluesrock icoon Popa Chubby (US)! Met zijn kaal geschoren hoofd en getatoeëerde armen is Chubby een imposante verschijning. Hij maakt inmiddels al meer dan 25 jaar muziek en is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de meest populaire karakters in de blues scene van New York. Naar eigen zeggen is zijn stijl te omschrijven als "the Stooges meets Buddy Guy, Motörhead meets Muddy Waters & Jimi Hendrix meets Robert Johnson".

Begin jaren ’70 bestormt Popa Chubby het clubcircuit. Met het legendarische album ‘Booty And The Beast’ brengt hij één van de bestverkopende blues albums van 1994 uit. Inmiddels heeft hij een dozijn aan albums op zijn naam staan. Kom dit live meemaken!

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: