Agenda

augustus
za
26/08
2017

Invitation To The Sound Of Earth & Fire and Jerney Kaagman

Inclusief gratis afterparty 70’s Classics

 
Genre: Pop
Locatie: Main Stage
Entree: € 16.50

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 20:45 uur

Dit bijzondere concert staat geheel in het teken van Jerney Kaagman en haar band Earth & Fire. Ze schoorden in de jaren '70 en '80 met nummers als 'Invitation', 'Seasons', 'Maybe Tomorrow Maybe Tonight', 'Storm & Thunder', 'Love Of Life' en de nummer 1-hits 'Memories' en 'Weekend'. Tot op vandaag de dag inspireert ze met haar stem, teksten en melodieën hedendaagse bands. Deze veelbelovende show zit vol originele bandclips, tijdsbeelden, de door Earth&Fire gebruikte vloeistofprojecties, ongepubliceerd fotomateriaal en beelden met de outfits van stijlicoon Jerney Kaagman. De progrock-songs worden uitgevoerd door zangeres Marieke Eelman (bekend van de bands Nilsson en Eelman) en haar liveband. Een onmisbare avond voor liefhebbers van Kaagman en progrock-songs!

+ Inclusief GRATIS afterparty: 70's Classics

Let op: dit concert is verplaatst naar de Power Stage
Voorverkoop: €16,50
Deurverkoop: €17,50 

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: