Agenda

oktober
za
14/10
2017

Super Zer00's

Britney & Justin - Timberlake - Special

 
Genre: Dansfeest
Locatie: Power Stage
Entree: € 7.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Aanvang: 22:00 uur
Deur dicht: 02:00 uur
Zaal sluit: 03:00 uur

We gaan terug naar het vorige decennium! Britney Spears en Justin Timberlake, wie kent deze twee geliefde popidolen uit de Zer00’s niet?! Ze leerde elkaar kennen bij de Mickey Mouse Club en kregen een relatie. Beiden gaven ze vorm aan de teenpop met nummers zoals 'Rock Your Body', 'Señorita', 'Like I Love You', 'Like A Virgin', 'Oops I Did It Again' en 'Baby One More Time'. De relatie tussen Justin en Britney werd na vier jaar helaas verbroken, maar dat leverde nóg meer hits op. Vanavond dus gegarandeerd meebrullen met 'Cry Me A River' en 'Everytime', maar ook andere knallers uit dit mooie tijdperk. Haal je shirtjes met spaghettibandjes, stoere taille riemen nrubberen armbandjes maar uit de kast!

♥ Speciale actie: 4 tickets voor de prijs van 3 
Met je hele vriendengroep terug naar de 00's? Scoor dan nu tickets met een dikke korting door op de speciale knop te klikken. 4 tickets voor maar €21,00.

Let op: 18+

In Brandstof:
Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 00.00 - 01.00 kun je op vrijdag en zaterdag in café Brandstof terecht voor een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €2,50! Met een gevulde maag de nacht in, of op huis aan na een concert of clubavond. Wat wil je nog meer?

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: