Agenda

augustus
za
26

70's Classics

GEEN DECENNIUM LEVERDE ZOVEEL ‘CLASSICS’ OP!

Tickets
Genre: Dansfeest
Locatie: Main Stage
Entree: € 7.50

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot, de centrale balie van het Energiehuis en bij Intree Dordrecht (VVV) en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Aanvang: 22:30 uur
Deur dicht: 02:00 uur
Zaal sluit: 03:00 uur

De echte 70’s fans weten het nog als de dag van gisteren: de opkomst van de DISCO. Een ommezwaai in de popmuziek! Ga muzikaal terug in de tijd met de legendarische classics van Donna Summer, Blondie, Queen, Saturday Night Fever, Kate Bush, Supertramp, Bob Marley en Boney M. Of herbeleef de doorbraak van punk en reggae! Geen decennium leverde zoveel ‘classics’ op. Zorg dus dat je op de dansvloer staat tijdens deze 70’s Classics in Bibelot!

Nog niet uitgedanst en -gezongen na Invitation To The Sound Of Jerney Kaagman and Earth & Fire? Feest dan nog even door met 70's Classics! Bezoekers van de Earth & Fire tribute mogen namelijk gratis naar dit dansfeest.

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: