Agenda

juli
za
01/07
2017

80's Classics

Dansfeest vol 80's hits

 
Genre: Dansfeest
Locatie: Main Stage
Entree: € 7.50

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Aanvang: 23:00 uur
Deur dicht: 02:00 uur
Zaal sluit: 02:45 uur

Bibelot neemt je mee naar de tijd waarin matjes nog in waren, de walkman in het straatbeeld verscheen, The A-Team net op tv kwam en Nederland Europees kampioen werd! De jaren ’80 stonden bol van de kwaliteitsmuziek; Michael Jackson, Prince, Bruce Springsteen, Duran Duran, Madness, Bon Jovi, Madonna en nog veel meer. Vanavond komen echter ook donkere, alternatievere bands voorbij als The Cult, Depeche Mode, The Smiths en The Cure. De Main Stage wordt voor één keer geheel in stijl omgebouwd tot Eighties disco. Haal daarom je fluorkleding uit de kast en zet je haar stijf van de haarlak. Het is tijd voor de meest spetterende, onvervalste en getoupeerde jaren '80 klappers!

Megamuziekquiz
Ga je naar de Megamuziekquiz? Dan mag je met dat ticket gratis naar 80's Classics!

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: