Agenda

september
vr
22/09
2017

Sef

Met zijn nieuwe plaat 'Excusez Moi'

 
Genre: Pop
Locatie: Power Stage
Entree: € 11.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

De rijmkoning a.k.a Yousef Gnaoui a.k.a Sef is terug!  Je kent hem van talloze hits die hij met o.a Partysquad, The Opposites en Dio scoorde. De creativiteit van deze 'flinke naam' in de scene kwam pas echt tot zijn recht toen zijn solodebuut 'De Leven' werd geintroduceerd. Zijn tweede album ‘In Kleur’ zag in 2015 het licht en ging meer richting elektronische pop. Tekstueel scherp op beats die verder gaan dan alleen hiphop. Diverse invloeden uit electro en pop maken van Sef meer dan alleen een rapper; een rasechte popartiest! Afgelopen maart kwam zijn nieuwste album 'Excusez Moi' uit. Reden genoeg voor een nieuwe tour én een show in Bibelot.

"'Excusez Moi’ betekent voor mij sorry zeggen dat ik op dit album precies ga doen wat ik wil. Eigenlijk dus juist geen pardon. Ik verexcuseer me niet, maar heb tien liedjes gemaakt waar ik hartstikke trots op ben en die samen mijn nieuwe album vormen”, aldus Sef.

In Brandstof:
Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 00.00 - 01.00 kun je op vrijdag en zaterdag in café Brandstof terecht voor een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €2,50! Met een gevulde maag de nacht in, of op huis aan na een concert of clubavond. Wat wil je nog meer?

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: