Agenda

januari
vr
19

Leif de Leeuw Band

Until better Times Tour

Tickets
Genre: Rock
Locatie: Power Stage
Entree: € 13.50

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

In 2017 is de Leif De Leeuw Band door muziekblad De Gitarist voor de tweede keer uitgeroepen tot 'beste bluesrock gitarist Benelux'. In de zomer van 2016 speelde de band op muziekfestival Sziget in Hongarije. Dat beviel zo goed dat ze n 2017 wéér op de line-up staan! Ook tourde de Leif De Leeuw Band door onder andere Amerika, Duitsland en Zwitserland en speelde de band op festivals als Rockwell Open Air in Duitsland, Ribs ’n Blues, Haarlem Jazz en Culemborg Blues. De nieuwe single 'Until Better Times' die uitkwam op Record Store Day bewijst dat dit een band is die je gezien moét hebben! Beluister hem hier.

In Brandstof:
Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 00.00 - 01.00 kun je op vrijdag en zaterdag in café Brandstof terecht voor een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €2,50! Met een gevulde maag de nacht in, of op huis aan na een concert of clubavond. Wat wil je nog meer?

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: