Agenda

september
vr
15/09
2017

Fleetwood Mac by Rumours Project

Integrale vertolking met de grootste hits

 
Genre: Rock
Locatie: Main Stage
Entree: € 15.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:15 uur

In februari 1977 brengt Fleetwood Mac 'Rumours' uit. Het album slaat in als een bom. Veertig jaar later is het wereldwijd nog steeds een van de bestverkochte platen. Met hits als 'Go Your Own Way', 'Don’t Stop', 'Dreams' en 'You Make Loving Fun'. Deze ervaren tribute brengt 'Rumours' opnieuw tot leven. Rumours Project speelt het album integraal, waarbij ze de ziel van de nummers goed weten te vangen. De set wordt versterkt met beelden en verhalen over de bijzondere totstandkoming van de langspeler. Na de pauze volgt een 'best of' uit het overige, rijke repertoire van Fleetwood Mac. Denk aan 'Sara', 'Oh Well', 'Rhiannon', 'Say You Love Me' en 'Big Love'. Beleef een trip down memory lane en geniet een avond lang van de onweerstaanbare sfeer en muziek van de jaren zeventig!

In Brandstof
Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 00.00 - 01.00 kun je op vrijdag en zaterdag in café Brandstof terecht voor een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €2,50! Met een gevulde maag de nacht in, of op huis aan na een concert of clubavond. Wat wil je nog meer? 

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: