Agenda

november
za
04/11
2017

Tangarine

Nieuwe nummers met lovende recensies

 
Genre: Rock
Locatie: Power Stage
Entree: € 16.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Unaniem lovende recensies kreeg Tangarine na het verschijnen van hun album ‘There And Back’ en de daarop volgende concertreeks. In 2013 braken de Assense tweelingbroers door als huisband bij De Wereld Draait Door. Hun messcherpe samenzang en kwaliteitssongs in de stijl van Bob Dylan, Gram Parsons en Simon & Garfunkel vielen onlangs ook de Amerikaanse band Calexico op en al snel was een samenwerking een feit. In Tuscon, Arizona, werd een nieuw album opgenomen met Joey Burns en John Convertino. Het zorgde voor inspiratie én vijf extra nummers die niet op het album te vinden zijn. Deze nummers hoor je dit najaar tijdens een exclusieve tour in Bibelot!

"Certain people decide to be songwriters, but these guys just have to write songs. If you have songs that are so complete and so natural, it’s easy to play to.”, aldus drummer Convertino over de broers.

+ Support: Black Bird
Blackbird is het alter ego van singer-songwriter Merel Koman. Rauwe, vintage gitaarsounds en filmische western strijkers worden gecombineerd met een stem waarin folk en soul doorklinken, die in de verte doet denken aan Nancy Sinatra. Blackbird werd twee weken na de lancering van haar debuutsingle 'Wicked Song' uitgeroepen tot NPO Radio 2 Nieuwe Naam en stond daar zeven weken op de playlist. 
Een tweede single wordt in de herfst verwacht.


Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: