Agenda

november
za
18/11
2017

Sue the Night

Nieuwe tour voor het succesvolle album 'Wanderland'

 
Genre: Pop
Locatie: Power Stage
Entree: € 15.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Na de succesvolle clubtour rondom de release van haar tweede album 'Wanderland' gaat Sue The Night opnieuw touren. Met 'Wanderland' bezorgde de zeskoppige indiepop-band met Sue aan het front de hitsingles ‘The World Below’ en ‘Mind Dear’.  Het album werd zeer lovend ontvangen door onder andere  OOR, Telegraaf en Metro. De single ‘Mind Dear’ was afgelopen maanden een airplay hit op 3FM, de bijbehorende poedelige videoclip kreeg een debuut op het internationale platform NOWNESS en een 3FM award nominatie. ‘The World Below’ werd in 2016 3FM megahit. Als huisband van DWDD was Sue The Night afgelopen TV seizoen maandelijks te zien. Met de nieuwe single ‘From The Mire’  een vol festivalseizoen met shows op Zwarte Cross & Concert At Sea, een nominatie voor de Gouden Notenkraker en de tweede 'Wanderland' clubtour, blijft Sue the Night volop in de spotlights!

“Sfeervolle songs met aanstekelijke zanglijnen”, aldus Music Maker.
Nieuwsgierig? Beluister het nu via spotify.

+ Support: Electric Company
De roots van deze Utrechtse band liggen in Nottingham. Britse indie rock en Americana komen bij elkaar en vormen een sterke sound.

In Brandstof:
Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 00.00 - 01.00 kun je op vrijdag en zaterdag in café Brandstof terecht voor een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €2,50! Met een gevulde maag de nacht in, of op huis aan na een concert of clubavond. Wat wil je nog meer?

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: