Agenda

december
za
02

Navarone

must see voor echte rockliefhebbers

Tickets
Genre: Pop
Locatie: Power Stage
Entree: € 14.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Navarone is een must see voor échte rockliefhebbers. In 2012 zag debuutalbum ‘A Darker Shade Of White’ na vier jaar hard werken eindelijk het licht. Jan Vollaard (NRC) noemde het album zelfs de beste Nederlandse rockplaat sinds jaren. Twee jaar later werd hun tweede album ‘Vim & Virgo’ zeer enthousiast ontvangen en in 2017 verscheen dan eindelijk het langverwachte derde album ‘Oscillation’. Deze nieuwe release bevestigt niet alleen de uitstekende reputatie die de vijfkoppige band inmiddels heeft opgebouwd, maar tilt de band zelfs naar een nog hoger niveau. Dit verdomd lekkere rockmonster wil je écht niet missen!

+ Support Storksky
Storksky is een rete strak rockduo dat met lage catchy gitaarlijnen, stuwende drums en falsetto vocalen een zeer volwassen sound neerzet. In 2016 mocht de band Pinkpop openen.

In Brandstof:
Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 00.00 - 01.00 kun je op vrijdag en zaterdag in café Brandstof terecht voor een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €2,50! Met een gevulde maag de nacht in, of op huis aan na een concert of clubavond. Wat wil je nog meer?

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: