Agenda

november
vr
17/11
2017

Marley Meets... By RootsRiders

Eerbetoon aan Bob Marley met een verfrissende twist

 
Genre: Reggae
Locatie: Power Stage
Entree: € 17.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Marley meets... is een nieuw concept van Europa's beste Bob Marley tribute: Rootsriders! De band zorgt voor een verfrissende twist aan het reggaegenre, natuurlijk geinspireerd door de enige echte Bob Marley. De muziek van Marley's kids of de reggae revival van dit moment worden in het perspectief van Marley geplaats. Hij heeft het genre immers internationaal op de kaart heeft gezet.

''My music will go on forever. Maybe it's a fool say that, but when me know facts me can say facts. My music will go on forever.'' - Bob Marley.

In samenwerking met Reggae Central.

In Brandstof:
Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 00.00 - 01.00 kun je op vrijdag en zaterdag in café Brandstof terecht voor een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €2,50! Met een gevulde maag de nacht in, of op huis aan na een concert of clubavond. Wat wil je nog meer?

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: